måndag, februari 09, 2009

Wake-up call for the crooked.

Hm. Får väl ta tillbaka litet av senaste inlägget, då det slutade med litet kalas hos mig. Kunde vi inte lika gärna åkt dit med en gång istället för omvägen till Ekerö? Nåväl. Det var mycket trevligt, medan söndagen inte var lika trevlig större delen av dagen. Den spenderades således i soffan framför en marathonsittning av Dexter.

Apropå brödrost, fan vad flummigt vissa grejer leder till varandra. Skulle lägga in en länk till Dexter från Wikipedia, och nu sitter jag och läser som dissektion och "The Writers strike" som var under 2007/2008. Damn related articles section!

I alla fall, kvällen avslutades hemma hos min käre vän Joacim som tydligen fått hela sin arbetsplats att tro han är homosexuell, vilket är oerhört kul. Den danske medarbetaren samt alla tjejer tog honom tydligen för det, och en försynt kollega till honom var bara tvungen att ta reda på fakta under en ciggpaus. Stapplandes och med försäkran om att oavsett vad han svarar så tycker han inte si och så, inte illa om honom om det nu var så, och han behöver inte svara om han inte vill. Nu börjar såklart min kamrat bli litet orolig då den andra killen började det hela med att säga att han undrat någonting angående något som hänt efter julfesten, varav sagda fest min kamrat inte har något större minne av, men frågan ställs: "Är du homosexuell?" Haha! Oslagbart! Hur beredd tror du man kan vara på en sådan grej? "Visste inte du att Jocke var homosexuell?" hade tydligen dansken och alla tjejer på jobbet fått för sig. Hysteriskt kul. Så ja, Joacim, kul att du äntligen kom ur garderoben som du aldrig ens var inne i! :-D

- Spongen